Oikos Immobiliàries Tarragona Tarragona
Oikos Catalònia Serveis Immobiliaris està format per un equip professional jove i dinàmic, sota la direcció de Joaquim Fibla i Valls, amb un objectiu comú: satisfer les demandes dels nostres clients. La qualitat forma part de la nostra filosofia. Apostem per un servei fet a mida per als nostres clients, basat en la professionalitat i la màxima eficàcia del servei que oferim: la gestió comercial d’una àmplia oferta immobiliària d'habitatges nous i de segona mà, xalets, finques, lloguers i traspassos, tot això amb les millors garanties econòmiques del mercat.

Els nostre objectiu principal és el compromís d’assegurar la qualitat en totes les nostres accions per obtenir els millors resultats en la compra-venta de la seva propietat immobiliària. La qualitat també forma part de la filosofia del nostre personal per aconseguir el benefici comú, investigant les tècniques per tenir un major rendiment i apostant per la millora continua en el nostre procés de gestió, per tal de fer possible que vostè trobi el què busca amb un èxit assegurat.



Compromís: Ens comprometem a oferir immobles de qualitat; innovar; solucionar els dubtes dels nostres clients i emprendre projectes amb totes les garanties.

Confiança: Busquem la confiança del client i la seva fidelització. Un punt important perque les nostres relacions siguin transparents, amables i enriquidores.

Qualitat: Qualitat en el servei que oferim i en el nostre tracte amb el client. Un tracte personalitzat per satisfer les vostres necessitats i una comunicació oberta per prevenir qualsevol tipus de confusió o imprecisions.

Professionalitat Utilitzem totes les nostres capacitats, habilitats i competències en cadascun dels nostres projectes per tal de proporcionar un resultat òptim i fer que el nostre client estigui content i satisfet.


A OIKOS CATALÒNIA SERVEIS IMMOBILIARIS COMPTEM AMB LA NORMATIVA PELS AGENTS IMMOBILIARIS A CATALUNYA
El Govern de la Generalitat de Catalunya, va aprovar el dia 2 de febrer de 2010, el Decret que regula els requisits per a exercir l’activitat d’Agent Immobiliari i creà el Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya. Aquest Registre és públic i de caràcter obligatori, pel que deuen inscriure’s en ell, tots els professionals i empreses que es dediquin de manera retribuïda a donar “serveis de mediació, assessorament i gestió en transaccions immobiliàries en relació amb operacions de compravenda, lloguer, permuta o cessió de béns immobles i dels Drets corresponents”. Per a inscriure’s al Registre, els agents immobiliaris han d’acreditar la seva formació. En aquest sentit, és necessari, tenir una titulació universitària relacionada amb les rames de les Ciències Socials i Jurídiques i Enginyeria i Arquitectura, o bé el certificat d’Assistència a un Curs en matèria immobiliària. A més hauran de constituir una garantia i contractar una assegurança. Això no és si no una clara garantia de professionalitat en els nostres serveis, ja que en JOAQUIM FIBLA VALLS, Director de OIKOS CATALÒNIA SERVEIS IMMOBILIARIS, a més d’Advocat en exercici, està inscrit en l’anterior Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya amb el núm. 6.741 i Col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliaria de Tarragona, amb el núm. 903



 

Registre d'agents immobiliaris de Catalunya
aicat 6741
Col.legiat nº903