Oikos Immobiliàries Tarragona Tarragona

Oikos Catalònia Serveis Immobiliaris proporciona solucions integrals en l’assessorament del lloguer, la compra o venda de tota classe d’immobles de nova promoció y de segona principalment en les poblacions de Tarragona, Terres de l’Ebre i Baix Maestrat (Nord País Valencià).

Aquests són els serveis que us oferim:

Arrendaments: intermediació en lloguers, opció a compra, subrogacions, traspassos, cessions, etc. També oferim un ampli servei per als inquilins, ja que disposem de pisos de lloguer amb i sense mobles, arrendaments de llarga i curta durada (una amplia cartera d’habitatges).

Serveis per al propietari: recerca d’inquilins o compradors, promoció del seu immoble, anàlisi de solvència i viabilitat, elaboració de contractes de lloguer, etc.

Departament jurídic: Assessorament legal, fiscal i financer de tots els aspectes jurídics que envolten una operació de compravenda o lloguer d’una propietat.

Informes de valoració: Orientem als nostres clients sobre el valor de mercat de les seves propietats. Redactem informes de valoració dels seus immobles.

Gestions administratives: Realitzem tot tipus de tràmits administratius en general, com per exemple: gestions a la Generalitat, Diputació, Ajuntaments, Registre de la Propietat, Cadastre Immobiliari, o qualsevol institució pública o privada, tant per a habitatges protegits com lliures. Alcem Càrregues, Embargaments i Anotacions registrals, Herències, Donacions en vida, Dissolució de condomini, etc. Ens encarreguem dels tràmits necessaris per obtenir la cèdula d’habitabilitat i la Certificació Energètica, i de tota la documentació necessària segons la llei per a la compravenda del seu habitatge o de l’arrendament de la mateixa.